Трогателно писмо на една майка към децата й – хем ще Ви разплаче, хем ще Ви разсмее

Трогателно писмо на една майка към децата й – хем ще Ви разплаче, хем ще Ви разсмее
5 (100%) 2 votes

Това писмо се превърна в истински хит в мрежата. Една майка е написала на децата си най-трудното писмо и то по един наистина уникален начин

Едно писмо обиколи интернет пространството и завладя потребителите. Едно и също писмо успя да разплаче и в същото време да разсмее малки и големи. Това толкова хитово писмо всъщност е най-трудното писмо, което една майка може да напише в живота си. Това са най-важните инструкции и съвети, които децата трябва да знаят в случай, че най-лошото се случи.
Оригиналното писмо, написано по един уникален начин, е на сръбската блогърка Сандра Тодорович, предават от zajenata.bg. Още в началото се усеща, че написаното е пропито с много хумор, въпреки сериозността на смисъла, който е заложен.

писмо

Трогателно писмо на една майка към децата й – ще Ви разплаче и разсмее

Това писмо е истината на една майка, но тази истина може да бъде наречена универсална, защото тревогите, съжаленията и мъките на Сандра Тодорович са същите като на много други майки. Може би това са и Вашите мисли и чувства!
Съветите, които тази майка оставя написани в това писмо като наследство, може да бъдат напомнени и на някои възрастни, които или не са ги чували или са ги забравили.
Сандра Тодорович отделя няколко реда специално за сина си и няколко специално за дъщерите си, а на финал блогърката признава, че няма как в едно писмо да бъде казано всичко. Последното, което сръбската майка споменава, е относно паметната плоча, която би искала да има на гроба си. А и още един важен съвет, но вижте сами за какво става въпрос в писмото на Сандра Тодорович към децата й:писмо

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар