Бебе прави набирания като истински културист (ВИДЕО)

Бебе прави набирания като истински културист (ВИДЕО)
4.25 (85%) 4 votes

Малко бебе само по памперс пред очите Ви ще направи около 10 набирани едно след друго. Мъничето спортува като истински културист.

Това малко бебе ще Ви накара да гледате ВИДЕОТО, което сме Ви приготвили, поне два пъти, за да уверите, че това което виждате е истина. Удивително малко спортистче прави набирания като истински културист. А в случая става дума за едно съвсем малко бебе.
Малкото бебе, което е все още с памперс, прави около 10 набирания едно след друго, без да си почива. Съсредоточено в своята тренировка, мъничето не обръща внимание на домашния любимец, който обикаля около него, а продължава да прави още и още набирания.

бебе

Бебе прави набирания като истински културист

Това малко бебе, може да послужи като пример или вдъхновение на много възрастни. Мъничето доказва, че когато има желание, има и начин. Сладкото бебе с памперса прави своите набирания у дома на бюрото на своите родители. Не е нужно да се ходи до фитнеса или залата – когато човек има желание да се поддържа във форма, може да го прави и с малки тренировки у дома. Не само това можем да научим от бебето културист – то ни мотивира да започнем да се занимаваме със спорт, независимо колко сме малки.
Може би това надъхващо и забавно видео се радва на интерес в мрежата вече толкова време (около 2 години, уточняват от sportuvai.bg) именно защото е страхотна мотивация за малки и големи.
Скъпи родители, гледайте вдъхновяващото видео на бебето културист и не забравяйте да го пусните на своите деца и приятели. А след това се погрижете и Вашето мъниче да открие своя любим спорт. Защото спортът е здраве и забавление за нашите деца. А кой знае може именно Вашето бебе или дете да е следващата спортна звезда на България, която да ни прослави по света!

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар