Когато Николета Лозанова не бе жената до Валери – 10 СНИМКИ

Когато Николета Лозанова не бе жената до Валери – 10 СНИМКИ
5 (100%) 1 vote

10 СНИМКИ, които Николета Лозанова със сигурност не обича да вижда. Това са кадри от времето, когато Алисия бе жената до Валери Божинов

Николета Лозанова обича да парадира с връзката с Валери Божинов. Плеймейтката снима почти всяка подробност и я качва в профилите си в социалните мрежи. Доста пъти е коментирано, че тя афишира щастието си, но не се знае до каква степен то е истинско. Все пак на снимките всичко е просто един стоп кадър.
Нека си припомним, че съпругът на Николета Лозанова изглеждаше много щастлив, когато жената до него бе друга – поп фолк певицата Алисия, която е и майка на първородния му син Валери.
Готови сме да се басираме, че тези 10 СНИМКИ на Валери Божинов и Алисия, които сме подбрали, определено не са от най-любимите на Николета Лозанова.
Това са кадри на Алисия и Валери, когато се снимаха заедно за клипа на певицата „Карамел“, първите им официални снимки с новороденото им бебе, вълшебни празнични моменти, както и няколко съвсем ежедневни ситуации. Все мигове от миналото на Валери Божинов, към които Николета Лозанова не иска да поглежда назад. Да, но това са кадри, които присъстват в интернет пространството и не могат да бъдат унищожени.
А дали не се е случвало Николета Лозанова случайно да попада на някои от тях?!

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар