Сиара – бременна и зашеметяваща (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Сиара – бременна и зашеметяваща (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Певицата Сиара е бременна с първата си рожба и е по-прекрасна от всякога. Раждането предстои всеки момент, а красавицата реши да заснеме страхотна фотосесия

Певицата Сиара е бременна с първото си дете, а таткото е рапърът Фючър, с когото се сгодиха през октомври 2013.

По време на цялата си бременност Сиара ни очароваше с невероятния си външен вид и модните си решения. Сега, когато раждането предстои съвсем скоро, певицата засне изумителна фотосесия. На снимките бременната изпълнителка изглежда зашеметяващо, а фотографиите определено са удивителни. Бременна и възхитителна – това са може би най-точните определения за Сиара.

бременна

Сиара – бременна и зашеметяваща 1

Сиара позира за изданието „W MAGAZINE“. Освен че тя показа наедрялото си бременно коремче, красавицата най-откровено сподели някои своите вълнения свързани с бременността.

бременна

Сиара – бременна и зашеметяваща 2

За певицата бременността се е оказала голямо модно предизвикателство. Ние на свои ред ще коментираме, че Сиара се е справила успешно с това предизвикателство, тъй като тя бе една много стилна бременна.

бременна

Сиара – бременна и зашеметяваща 3

Певицата, която винаги е впечатлявала с перфектна фигура, не скри, че се вълнува за тялото си. Тя се наслаждава на своята бременност и понякога забравя да се замисля как изглежда.

бременна

Сиара – бременна и зашеметяваща 4

Сиара каза, че й харесва да е не чак толкова перфектна и постоянно да се притеснява за това дали бедрата или коремът й са достатъчно стегнати, пишат от jojocrews.com.
С риск да се повторим, ние ще споменем, че бременната Сиара изглежда наистина страхотно. А концепцията и идеята на фотосесията много ни се харесва. Снимките са много женствени, стилни и въздействащи, а красавицата не се е изкушила да покаже повече, отколкото трябва, както правят доста други известни дами по време на своята бременност.
Вие харесвате ли снимките на бременната Сиара и как бихте ги коментирали?

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар