Не искам бебе, не искам да ставам майка, но той ме притиска!

Не искам бебе, не искам да ставам майка, но той ме притиска!
5 (100%) 1 vote

„Аз не искам бебе, но той ме притиска и ми постави ултиматум.“ Това ни писа наша читателка, която се намира в много сложна ситуация и моли за съвет

„Аз не искам бебе“ – така започва историята на наша читателка, която търси съвет. Положението, в което тя се намира, е доста сложно, ето защо и ние молим всеки, който би имал подходящ съвет, да й го предложи.
„Аз не искам бебе, не искам да ставам майка, но той ме притиска. Аз съм на 29 години, а с приятеля ми сме заедно от 6 години. Той постоянно повдига въпроса за дете, но аз винаги го отрязвам, защото не искам бебе.

искам бебе

Не искам бебе, но той ме притиска

Вече няколко пъти успях да го убедя, но сега той ме притиска. Дори ми постави ултиматум – имам време до 30-ия си рожден ден да реша. Ако след като навърша 30 години реша, че искам бебе, той е готов да създадем семейство и всичко да се случи като във филм. Но ако и тогава все още не искам бебе, той ще трябва да обмисли дали да останем заедно.
Аз не мисля, че това е честно, но нямам избор – съгласих се до 30-ия си рожден ден да взема решение – дали искам бебе и семейство или не.
Но аз въпреки всичко не иска бебе. Не искам да ставам майка и да променям всичко в живота си. Нещата ми харесват такива каквито са в момента – лесни и забавни. Знам, че някой ден трябва да стана майка, но все още не искам да е сега.
Това, от което ме е страх, е, че до август месец (тогава е рожденият ми ден) ще трябва да взема решение.
Не искам бебе и толкова силно знам, че не искам да ставам майка, че съм готов да лъжа и мамя, но не и да го загубя. Ако му кажа, че съм готова да опитаме да си направим бебе, но все пак да пия противозачатъчни тайно, може да си спечеля доста време.
Не знам дали разбирате колко ми е трудно – не искам бебе, но не искам и да го загубя. Какво да правя?!“

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар