Бебе шокира родителите си с теглото при раждането

Бебе шокира родителите си с теглото при раждането
5 (100%) 2 votes

Новородено бебе не само изненада, но направо шокира родителите си с теглото, с което се роди. Новороденото момиченце се превърна в телевизионна сензация

Бебе шокира родителите си с теглото, с което се появи на бял свят, и дори успя да влезне в новинарската емисия по местната телевизия. Новороденото бебе проплакало на 22 април в General Hospital в Масачузетс, САЩ. Малкото момиченце, което получило красивото име Кариса, се родило 6,58 килограма, предават от yahoo.de.
Малкото бебе с многото килограми, както го нарекли в болницата в Масачузетс, впечатлило всички с размерите си и дори бил заснет и излъчен репортаж за него от телевизионния канал „WBZ-TV“.

бебе

Бебе шокира родителите си с теглото при раждането

Майката на огромното бебе, Каролин Русчак, очаквала да роди голямо дете, но когато разбрала, че момиченцето й тежи почти 7 килограма, била шокирана. Очакванията на майката на Кариса били за бебе около 5 килограма. Каролин Русчак си спомня как по време на бременността често я питали, дали не е бременна с близнаци, защото коремът й бил огромен.
Е, не се оказали близнаци, но новороденото бебе определено тежи колкото две нормални бебета.
Таткото на огромното бебе от Масачузетс се гордее с момиченцето си. Браян Русчак сподели в интервю за телевизията, че и той е бил доста едро бебе, но Кариса определено чупи всички семейни рекорди.
От болницата обявиха, че това е второто най-голямо бебе, което някога се е раждало в медицинското заведение.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар