Болната от левкемия Ади се отказа доброволно от лечение с химиотерапия

Болната от левкемия Ади се отказа доброволно от лечение с химиотерапия
5 (100%) 1 vote

Ади е болна от левкемия, но е решила да не се лекува с химиотерапия. Вижте защо болното момиче само се отказа от традиционното лечение и как ще се бори!

Коварната левкемия се е вкопчила в младата Ади и не иска да я пусне. Младото момиче е решило да се бори само с опасната болест и е убедена, че ще успее да оздравее. А ето каква всъщност е историята на Ади от Пазарджик, която бе разказана в предаването на Наталия Симеонова „Предай нататък” по Би Ти Ви.
Всичко започва, когато Ади се прибира от Германия, където е била участвала в програма за обучение на разменни начела, пишат от Блиц. Майката на момичето е тази, която веднага забелязва, че дъщеря й е много бледа и започва да се съмнява. Завеждайки момичето си на преглед, тя стига до ужасяващата истина, че Ади е болна от левкемия.
Ученичката от Пазарджик веднага е хоспитализирана. Ади много трудно понася новината, че е болна от левкемия. Тя се спира да плаче и да се пита защо точно тя! Момичето прекарва 17-ия си рожден ден по начин, който никога не си е представяла – тъй като болките са непоносими, Ади е на морфин и дори не може да се изправи.

Ади

Болната от левкемия Ади се отказа доброволно от лечение с химиотерапия

Момичето обаче е много силно и след като преминава през много болка и мъки, лекарите съобщават, че вече е вън от опасност и всичко е приключило.
За съжаление това не се оказва съвсем вярно и след три години левкемията се завръща. Ади вече е студентка и категорично отказва да извърви отново същата пътека към евентуалното оздравяване. Младото момиче доброволно се отказва от лечение с химиотерапия и решава да търси алтернативни варианти на традиционното лечение.
Ади споделя, че вече не се страхува от левкемията. Тя вярва в силата на вярата, която е истинския път към оздравяването. Момичето е решило да победи левкемията на всяка цена. Тя ще се лекува с глад и духовни практики и когато левкемията вече я няма, ще сбъдне мечтата си да пътува, да види нови и непознати места и хора.
Ние от все сърце пожелаваме на болната от левкемия Ади да оздравее и да сбъдне мечтите си.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар