БЕЗ ВЪЗПИТАНИЕ: Хлапета потрошиха празнична къщичка в Бургас пред бабите си (ФОТО)

БЕЗ ВЪЗПИТАНИЕ: Хлапета потрошиха празнична къщичка в Бургас пред бабите си (ФОТО)
5 (100%) 2 votes

Лошото възпитание на днешните деца ще доведе до разрушаването на държавата ни утре. Ето как малки деца потрошиха празнична къщичка, без да им се попречи

Днешното възпитание на детето създава личностите от утре. Ето защо лошото възпитание на днешните деца неимоверно ще доведе до разрушаването на държавата ни утре. Ето и един съвсем пресен пример на деца БЕЗ никакво възпитание от Бургас.
Групичка от 7-8 годишни хлапета потрошиха съвсем умишлено и с много злоба празничната къщичка, която от около две седмици радваше и малки и големи в морския град. Община Бургас издигна малката празнична къщичка зад Часовника в самия център на града за Великден. Малчугани и родители се радваха на веселия кът, но вчера една група от 7-8 годишни вандалчета решиха да унищожат слънчевата къщурка.

без възпитание

БЕЗ ВЪЗПИТАНИЕ: Деца потрошиха празнична къщичка пред очите на бабите си

Петте агресивни деца с много злоба буквално разкъсаха великденската къщичка, като всичко това се случи пред очите на техните баби, които дори не направиха забележка на децата, които яростно рушаха общинската собственост, предават от Блиц.
Тези деца, които явно нямат никакво възпитание, разкъсаха стените на къщурката, раздърпаха украсата и изхвърлиха изкуствените великденски яйца в близкия фонтан. През всичкото това време бабите, които бяха извели внуците си на центъра в Бургас, гледаха невъзмутимо и безучастно, съобщават от „Флагман”.
Родителите на други деца, които станали свидетели на ужасната вандалщина, си позволили да направят забележка както на децата, така и да насочат вниманието на бабите към това, което внучетата им правят. Жените на преклонна възраст обаче започнали да се карат с по-младите от тях, че им се бъркат и им правят забележка.
Така възрастните дами продължиха да си седят на пейката, безучастни към унищожителната дейност на внуците си.
Възмутените родители не проумяват как може деца с такава злоба да рушат нещо толкова красиво. Явно тези деца са напълно извън контрол и без каквото и да е възпитание.
Как ще коментирате случилото се в центъра на Бургас?

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар