Борис Солтарийски в нежно очакване на първата си рожба

Борис Солтарийски в нежно очакване на първата си рожба
5 (100%) 2 votes

Борис Солтарийски изненада всички с новината, че ще става татко за първи път. А най-голямата изненада се оказа майката на детето му! Вижте коя е тя!

Борис Солтарийски успя да изненада изключително много колегите си от екипа на „Шоуто на Слави“ с новината, че скоро е става баща. Певецът на Слави Трифонов, който си е създал славата на женкар, си нямаше официално сериозна приятелка, ето защо новината за бебето на Борис Солтарийски бе като гръм от ясно небе за всички.
Но сякаш тази новината не бе достатъчно голяма изненада, ами Борко остави всички безмълвни като обяви и коя е майката на бебето му.

Борис Солтарийски

Борис Солтарийски в нежно очакван на първата си рожба

Когато преди броени дни Борис Солтарийски обявил, че ще става баща, той шокирал всички като казал, че жената, която ще му роди първородната рожба е 25-годишната Аделина Димитрова, която стана известна с участието си в конкурса на Слави Трифонов „Умна и красива“, предават от novini.bg.

Борис Солтарийски

Аделина Димитрова ще роди детето на Борис Солтарийски

След телевизионния формат, където Аделина не спечели, Слави Трифонов я назначил на работа в екипа си. Смуглата красавица вече повече от година отговаря за гостите, които взимат участие в „Шоуто на Слави“.
Явно така тя и Борис Солтарийски са се сближили и хоп! – двамата ще стават родители през есента, тъй като Аделина вече е в края на третия месец.
Новината не само изненада колегите на певеца, но и почитателките му. Хора от екипа на предаването издават, че най-шокиран е самият Слави Трифонов, който не криеше привличането си към Аделина Димитрова и дори бе оплетен в любовна интрига с нея. Още повече Слави бил забранил връзките в екипа си и някои шушукат, че Дългия може да изгони и красивата Аделина и певеца си Борис Солтарийски, пишат от novini.bg.

Клюки.вс препоръчва и:

1 коментар to “Борис Солтарийски в нежно очакване на първата си рожба”

  1. Nela Mincheva

    авг. 13. 2014

    nai -hybavite

Добавете коментар