Бременната Лора Караджова се вихри на участие в София (СНИМКИ)

Бременната Лора Караджова се вихри на участие в София (СНИМКИ)
4.33 (86.67%) 3 votes

Бременната Лора Караджова няма намерения в скоро време да се оттегля от музикалната сцена. Певицата се вихри по участия и нощни клубове

Певицата Лора Караджова е в очакване на първата си рожба, но тя категорично отказа да се оттегля от музикалната сцена и да се отдава на отдих и почивка. Изпълнителката, която се слави като голяма купонджийка и лудетина, показа на свое участие в известен столичен клуб, че може да се вихри на 100%, въпреки деликатното си състояние.

Лора Караджова

Бременната ора Караджова на участие

Това, което ние от mamita-bg.com обаче забелязахме, е, че бременната Лора Караджова вече не се появява в обичайното си оскъдно облекло на сцената. Този път певицата успя да ни изненада, излизайки пред публика прекалено облечена. С напредването на вечерта и разгорещяването на купона бременната Лора Караджова свали рошавото си елече.

Лора Караджова

Бременната Лора Караджова пее в столичен клуб

Лора Караджова се развихри така, както сме свикнали да я виждаме в стихията й. Това, което ни се стори много сладко е, че бременността на Лорчето не само вече започва да личи, но и чаровната изпълнителка вече започва да се държи като една истинска бременна. Тя нежно гали и от време на време поддържа бременното си коремче, както сами можете да видите на един от фотосите.

Лора Караджова

Лора Караджова леко подпира бременното си коремче

Припомняме, че Лора Караджова е бременна с бебе от Валентин Славов. Певицата заяви, че има планувани участия и в заслужена почивка преди раждането ще излезе най-рано в края на юни. А по план бебето трябва да се появи на бял свят през есента.
Тук можете да разберете как Лорчето е поднесла новината за бременността си на майка си Мариана и на татко си Данчо Караджов от „Сигнал“.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар