Млада жена в менопауза роди и изуми медиците

Млада жена в менопауза роди и изуми медиците
5 (100%) 2 votes

Диагностицирана с менопауза още като тийнейджърка, млада жена все пак стана майка. 20 години тя живее с мисълта, че е безплодна, но ето че се сдоби с рожба

Диагностицирана с менопауза тийнейджърка 20 години живее с мисълта, че е безплодна и никога няма да може да стане майка. Но ето че 36-годишната британка Рейчъл Мерчънт успя да изуми всички медици, като роди едно прекрасно момиченце.
За случая на момичето, което само на 17-годишна възраст разбира, че е навлязла в ранна менопауза, но все пак става майка, предават от БГНЕС, цитирано от Блиц.
Рейчъл Мерчънт е съсипана, след като лекарите й обясняват, че тя е навлязла в преждевременна менопауза и няма да може да се сдобие с деца. Но 20 години след ужасната новина, британката успя да опровергае медицината и да изуми лекарите. Когато Рейчъл посещава специалист в лондонска болница през 2012 година за преглед, тя разбира, че е бременна. В първия момент тя не могла да повярва, тъй като вече била в менопауза, но медикът й обяснява как е възможно всичко това.

менопауза

Млада жена в менопауза роди и изуми медиците

Д-р Ник Панай е на мнение, че при жени, които са навлезли в ранна менопауза, е възможно да се възстановят функциите на яйчниците. Така някои от съществуващите яйцеклетки е напълно възможно да бъде оплодена. Д-р Панай коментира, че в много редки случаи преждевременната менопауза е обратима.
Рейчъл е доказателството за това – тя е майка на едно прекрасно момиченце на име Холи. Много лекари са изумени от случая на британката и споделят, че този обрат на диагностицирана преждевременна менопауза е нещо наистина изумително. Те все още не могат да си обяснят как младата жена е успяла да забременее.
Този случай е доказателство, че когато нещо трябва да се случи и е писано да стане, дори медицината остава без отговори. А Вие как ще коментирате историята на Рейчъл Мерчънт и дъщеричката й Холи, която е едно малко чудо?

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар