Роби Уилямс сгафи сериозно! Бременната му жена е бясна

Роби Уилямс сгафи сериозно! Бременната му жена е бясна
3.5 (70%) 2 votes

Роби Уилямс сгафи много сериозно, а бременната му съпруга Айда Фийлд е ужасно бясна. Ето какво е предизвикало буря в дома на щастливото семейство

Певецът Роби Уилямс успя да вбеси бременната си съпруга Айда Фийлд. Изпълнителят, който е извън себе си от радост, че ще става татко за втори път, се разприказва на свое участие във Виена, Австрия. И сякаш това не стигаше, но и Роби Уилямс специално публикува в профила си в Туитър новината, че отново ще става баща. Всички подробности, заедно с ВИДЕОТО, което показва как Роби Уилямс съобщава на почитателите си радостната вест – можете да видите ТУК!

Роби Уилямс

Роби Уилямс сгафи сериозно! Бременната му жена е бясна

Това обаче никак не се е харесало на съпругата му. Айда Фийлд, за която стана ясно, че вече е в третия месец, не иска да се обявява публично втората й бременност, предават от yahoo. Половинката на Роби Уилямс се притеснява, че сега папараци ще започнат да я дебнат на всяка крачка, с цел да направят снимки на бременния й корем. Айда и Роби Уилямс живеят с малката си дъщеричка Теодора Роуз в Лос Анджелис, а там определено бъка от папараци на всеки ъгъл. Ето защо бъдещата мама ще е подложена на много стрес от страна на дебнещите я обективи. Е, Роби май наистина си сгафил!
Роби Уилямс е признал на баща си, че много би се зарадвал, ако този път той и Айда си имат момченце. Таткото на звездата от Тейк Дет Пийт Конуей сподели в интервю за онлайн портала „Österreich“, че е научил щастливата новина още преди няколко седмици. Той също е много развълнуван, че ще си има още едно внуче.
Припомняме, че Роби Уилямс и Айда Фийлд сключиха брак през август 2010, а първородната им дъщеричка Теди се появи на бял свят през септември 2012. Второто дете на музикалната звезда и телевизионната актриса се очаква да се роди тази есен.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар