Мис България Ромина Андонова на почивка дни преди второто й раждане (ФОТО)

Мис България Ромина Андонова на почивка дни преди второто й раждане (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Мис България Ромина Андонова е на семейна почивка само няколко дни преди второто си раждане. Красавицата е в перфектна форма – вижте я!

Мис България 2010 Ромина Андонова вече е в края на своята втора бременност. Най-красивата българка за 2010 година трябва да роди до няколко дни, тъй като лекарите са изчислили термина на съпругата на Дарко Тасевски за средата на месец май.
Но вместо да си седи у дома и да си почива, Мис България 2010 плажува в Хуа Хин, предават от информационна агенция Блиц.
Моделката, футболистът и първородната им дъщеричка Дария посетиха най-стария курорт в Тайланд – Хуа Хин. Припомняме, че от миналата година семейството на Мис България Ромина Андонова-Тасевска живее в столицата на Тайланд, Банкок.

Мис България

Мис България Ромина Адонова на заслужена пос;една почивка

Красавицата сама сподели снимка от странстването си из екзотичната страна на страницата си във Фейсбук. Тя коментира под фотото, че това ще е заслужената й последна почивка преди безсънните нощи, които й предстоят… и накрая добави „отново“. Това ще е второ дете за Ромина и Дарко. След като щастливата звездна двойка вече втора година се радват на малката си принцеса Дария, която е неотлъчно с тях, сега Мис България очаква момченце.
От снимката публикувана на стената на Ромина Андонова се вижда, че бременна в деветия месец, само дни преди второто си раждане, манекенката е в страхотна форма.
Мис България 2010 не спря да дефилира по модните подиуми, въпреки бременността си и дори в седмия месец тя представяше дизайнерски дрехи.
По всичко личи, че Ромина Андонова не само изглежда в перфектна форма, но и се чувства изключително добре. На нас не ни остава нищо друго освен да пожелаем на Мис България 2010 едно леко раждане!

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар