Таткото на булката разплака всички сватбари с думите си (ВИДЕО)

Таткото на булката разплака всички сватбари с думите си (ВИДЕО)
4 (80%) 2 votes

Щастливата булка се оказала въплъщението на всичките му молитви към Господ

Една булка вдъхнови баща си да каже най-прочувствените думи в живота си.

Тъстът е кошмар за всеки средно статистически младоженец от двете страни на океана. Един от тях обаче се оказа най-любящото и забавно татенце, виждано по подобни събития. В световната мрежа той вече е известен като човекът произнесъл най-вълнуващата реч на сватбата на дъщеря си.

Никой от гостите не останал неразплакан от бащата на щастливата булка. Тези, които са видели записът от сватбата – също. Причината е проста – таткото не просто обожава своята принцеса, а се кълне, че тя е въплъщение на всичките му молитви към господ.

Пухкавелкото дори успя да просълзи новият си син с притча, която се оказа вдъхновена от книгата “Heather Hillary and the life of a kindle“.

В името на справедливостта, той изтъкна пред младоженеца някой и друг порок на развълнуваната булка – всичките наследство от него! Въпреки, че видението в бяло не е съвършено, Филип се оказа чист късметлия. Тя е красива, мила и добра. Работи като медицинска сестра, която помага на страдащи хора. И за капак толкова го обича, че баща й никога не я е виждал толкова щастлива!

Той вярва, че красивата булка е отговор на молитвите му

Бащата на щастливата булка: Аз и Господ работим заедно! Не се прецаквай!

Дори да не е оригиналният автор на речта, никой не си мисли, че симпатягата не си вярва като казва: „Господ и аз работим заедно! Не се прецаквай!”

Ето най-трогателното слово, което можете да чуете от един развълнуван татко, когато неговото малко момиченце вече е булка:

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар