За най-трудната професия има само 24 кандидати (ВИДЕО с офертата)

За най-трудната професия има само 24 кандидати (ВИДЕО с офертата)
5 (100%) 1 vote

Най-трудната професия на света всъщност се упражнява от милиони и то през цялата история на човечеството

Най-трудната професия на света провокира любопитството на милиони американци, но едва 24-ма от тях се явиха на интервю за нея.

Рекламната агенция „Мулен“ със седалище в САЩ направи най-големия си удар като покани безработни или желаещи за шеметна кариера да опитат късмета си, за да се похвалят, че упражняват най-трудната професия.

Спецовете явно са си свършили добре работата, защото докато вървяло проучването за позицията към нея проявили интерес цели над 2,7 млн американци. В интерес на истината обаче, на същинското интервю за работа се решили едва 24 от тях. Причината за това е проста – „длъжностната характеристика” е убийствена!

Ако смятате, че американците са разглезени, помислете си добре дали бихте се навили на работа с подобни условия:
– На крак сте през по-голяма част от ангажимента си
– Седмичното работно време възлиза на близо 135 часа (Познахте – почти денонощна заетост!)
– НИКАКВИ почивни дни, отпуск или глезотии като празници
– Нямате право на сън
– И най-важното – НИКАКВА заплата, но изключително морално удовлетворение, ако си свършите работата добре

Всъщност фирмата, която търси идеалния кандидат за най-трудната професия, е измислица на въпросната рекламната агенция. Целта й обаче не е да се подиграе с хората, а да послужи за нейна кампания.

Най-трудната професия е тази на мама

Ти обадили се да поздравиш човекът, който упражнява най-трудната професия на света?!

Интервютата със смелчаците се е провела чрез видео връзка. След като им е обяснено какво трябва да правят, за да упражняват „най-трудната професия“ са им разкрили, че познават поне един, който вече работи това.

Клипът с кастинга вече е изгледан от над 17 милиона души. Оказа се, че има доста, които работят това и то – през цялата човешка история. Няма да ви кажем каква е, но вие много добре познавате човек, който упражнява най-тежката професия и сигурно ще ви се прииска да му се обадите след като изгледате видеото:

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар