Ники Михайлов заведе сина на Алисия на лунапарк в Италия (СНИМКИ)

Ники Михайлов заведе сина на Алисия на лунапарк в Италия (СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

Синът на Алисия посети един от най-добрите увеселителни паркове в света. Само че не татко му Валери Божинов, а Ники Михайлов бе този, който го заведе там

Синът на Алисия прекара един незабравим ден в един от най-големите и най-добрите увеселителни паркове в целия свят, или поне така е според списание Форбс. Любопитното тук е, че това върховно удоволствие за едно дете, не бе изненада, която таткото на момченцето му направи, а някой друг. И кой може да е това според Вас?

Алисия

Ники Михайлов заведе сина на Алисия на лунапарк в Италия (СНИМКИ)

Ники Михайлов заведе Валери Божинов-младши и майка му Алисия в лунапарк “Gardaland”, предават от информационна агенция Блиц.

Вратарят на националния ни отбор по футбол се погрижи хлапето на Алисия да прекара един от най-незабравимите дни в живота си. Поп фолк изпълнителката и Валери Божинов-младши са на гости на Ники Михайлов във Верона, Италия. Любимият на Алисия, който се грижи за малкия Валери като за свое собствено дете, заведе половинката си и наследника й в световно известния комплекс лунапарк “Gardaland”, който се състои от увеселителен център с площ за игри и забавления от над 200 000 кв.м., отделно от хотел, плаж и какво ли още не.

Алисия

Ники, Алисия и малкият Валери в “Gardaland”

Това със сигурност ще бъде един ден, който Валери Божинов-младши ще помни до края на живота си. А самата Алисия също реши да превърне почивката си в Италия в един много специален спомен. Тя се реши да си направи освен прекрасни снимки и още нещо – татуировка.

Алисия

Алисия с нова татуировка от почивката в Италия

Поп фолк изпълнителката украси бедрото си с надписа “Life is a dream – realise it!”, което в превод от английски език означава “Животът е мечта – реализирай я!”. Дали татуировката е посветена на Ники Михайлов и любовта на Алисия към него – все още певицата не е издала нищо.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар