Пневмония влоши състоянието на болната от левкемия Ани и тя издъхна

Пневмония влоши състоянието на болната от левкемия Ани и тя издъхна
5 (100%) 2 votes

Пневмония стана причина състоянието на Ани Паунчева от Пловдив, която се бореше с левкемия, да се влоши. Младата майка нямаше сили да се пребори и издъхна

Пневмония влоши състоянието на Ани Паунчева от Пловдив и снощи съпругът й Мирослав съобщи тъжната вест, че тя е издъхнала. Цяла България бе съпричастна към борбата на младата жена с коварната левкемия. Безброй добри българи искаха да помогнат на Ани, която се бореше за живота си. Благодарение на дарения Ани и Мирослав успяха да съберат пари за лечение.
Съпругът на болната от левкемия Ани Паунчева основава през февруари 2013 година страница във Фейсбук, където да комуникира с всички добри хора, които искаха да помогнат на младата жена да оздравее. Независимо познати или непознати, той ги наричаше свои приятели и ги държеше в течение относно състоянието на Ани. Снощи Мирослав написа през сълзи най-лошата новина – след усложнения от пневмония, в 19:13 часа Ани е издъхнала.

пневмония

Пневмония влоши състоянието на Ани, която се бореше с левкемията

Съпругът й призова всеки, които желае, да запали свещичка за душата на милата Ани.
А хората, съпричастни към съдбата на Ани Паунчева, започнаха да засипват поста на Мирослав със своите съболезнования и мили думи за покойната.
Всички си мислеха, че за живота на Ани, която започна своята коварна борба с левкемията през 2012 година, има надежда. Благодарения на милосърдни българи семейството успява да събере 170 хиляди евро и така да се извърши трансплантация на стволови клетки, припомнят от БЛИЦ. Междувременно Ани Паунчева става майка на прекрасно момиченце, което тя и съпругът й кръщават Рая. Надеждата растеше, тъй като състоянието на Ани започна да се стабилизира, но за съжаление тя се разболява от пневмонния.
Именно тежката пневмония отслабва 33-годишната майка и организмът й не може да издържи повече. Лекарите в Германия, където Ани Паунчева се лекуваше, поставят пациентката на командно дишане още в началото на месец май. Но нито това, нито лекарствата са успели да помогнат. Така вчера в 19:13 часа Ани Паунчева е издъхнала. Нека почива в мир!

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар