Радина Кърджилова вече е бременна?

Радина Кърджилова вече е бременна?
3.67 (73.33%) 3 votes

Радина Кърджилова призна, че се чувства готова да стане майка, но дали вече е в нежно очакване или просто се подготвя? Ето какво издадоха нейни близки.

Радина Кърджилова и Деян Донков са една от най-скандалните и коментирани звездни двойки. Успоредно с това обаче се обсъжда и че любов като тяхната се среща много рядко. Само преди няколко седмици актрисата застана пред камерите на Би Ти Ви и откровено заяви, че е готова да стане майка.
Мълвата от няколко дни пък вече гласи, че Радина Кърджилова вече е бременна. Промененото поведение на хубавицата бе забелязано от светските хроникьори, които все по-упорито я спрягат за бременна, коментират от в. „Стандарт“.
Близки до актрисата забелязват сериозни промени в нея самата – тя се е отказала от пороците си, на които винаги много се е наслаждавала. Радина е казала не на алкохол и цигари и дори е редуцирала консумацията на кафе и сладко, отдавайки се най-съзнателно на здравословен режим, предават от БЛИЦ.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова вече е бременна?

Приятелки на актрисата са на мнение, че тя не била предприела подобна промяна, ако не ставаше дума за бебе.
Желанието на Радина Кърджилова да има дете от Деян Донков може би вече се е сбъднало. Актьорът, който вече има едно дете, също е готов да се откаже от някои вредни за него навици. Той е намалил до минимум бурния живот, който е свикнал да води. Звездната двойка явно се подготвя да водят спокоен и улегнал живот, който да се концентрира върху едно малко и прекрасно бебе.
Приятели на Радина и Деян издават, че забелязват промяна и в отношението им един към друг – постоянните караници вече ги няма, постоянно са усмихнати и весели и сякаш двамата влюбени се разбират само с размяната на няколко погледа. Дали причината за тази идилия не е именно детето, което вече очакват? Вие как мислите?

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар