Бременност – съобщете за нея с една от тези 10 ОРИГИНАЛНИ СНИМКИ

Бременност – съобщете за нея с една от тези 10 ОРИГИНАЛНИ СНИМКИ
5 (100%) 2 votes

Вашата бременност е една много щастлива новина, която със сигурност искате да споделите с всички. Ето няколко оригинални снимки, които можете да използвате вместо „Бременна съм!“

Всяка бременност е едно прекрасно ново начало – начало на нов живот и промяна на Вас самата като жена и човек. Бременността е една много специална новина и трябва добре да обмислите как да я поднесете на най-близките си и как да я споделите с всички останали.
В модерното време, в което живеем, социалните мрежи са се превърнали в място, където подобна новина задължително трябва да бъде споделена. Но как да съобщите по един хем деликатен и тактичен, хем оригинален и забавен начин, че очаквате бебе. Ние сме подбрали няколко много оригинални предложения, които можете да използвате при съобщаването на важното и радостно „Бременна съм!“. Разгледайте тези 10 уникални и забавни снимки – може да използвате някоя от тях, както предлагат от jenite.bg, но можете и да се вдъхновите за свои собствени и неповторими кадри, носещи посланието за радостната вест.
А коя от тези 10 снимки съобщаващи за бременност ви допада най-много?

А във видеото можете да се посмеете на някои наистина уникални реакции след съобщаване на новината за бременност. Забавлявайте се, докато гледате, а след това ще се радваме да споделите с нас своите коментари!

А пък ТУК можете да си припомните един много любопитен случай – младо момиче съобщава на своя любим, че очаква бебе, а той ще става баща. Сякаш новината за бременността не е достатъчен гръм от ясно небе  за младежа, а изведнъж се появява и бащата на неговата приятелка, бъдещият дядо, а той е в абсолютна безизходица и няма накъде да бяга. Вижте какво имаме предвид в комичното видео публикувано ТУК!

Споделете с нас как Вие сте избрали да съобщите новината за Вашата бременност на своите близки и приятели!

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар