Според Вашата менструация може да се планира пола на бебето

Според Вашата менструация може да се планира пола на бебето
5 (100%) 2 votes

Знаете ли, че можете с помощта на своята менструация да планирате пола на бебето си. Вижте какво разкриха учените.

Японски учени, които се занимават с генетика, са провели любопитно изследване, според което именно чрез менструацията една жена жена може да планира пола на своето бебе. Някои жени непременно искат да имат малка принцеса, а други пък стискат палци да се сдобият именно с момченце. Някои разчитат на случайността, други пък пробват странни пози и методи при зачеването или започват хранителен режим, който да повлияе на пола на бебето. Известни са случаи и на по-отчаяни ходове, когато се поглъщат съмнителни отвари от врачки и други шарлатани.

менструация

Според Вашата менструация може да се планира пола на бебето

Специалисти от японския Институт по здравеопазване са стигнали до една доста интересна зависимост между менструацията и пола на бебето, провеждайки запитване сред повече от 10 000 майки. Според тях възрастта, на която е настъпила първата менструация при жената е подсказка за пола на децата, които тя ще роди, предават от dete.bg.
Изводът на японските учени сочи, че ако менстурацията е започнала по-рано (на 12-годишна възраст), то шансовете й жената да се сдобие с момиче са по-големи. Но ако менструацията е настъпила по-късно (чак на 14-годишна възраст), вероятността да се роди момченце нараства.
Заключенията на японските учени се основават на това, че жените с ранно започнала менструация имат високо съдържание на женския хормон естрадиол, който пък на свои ред увеличава шанса да се зачене момиче.
Полският изслдовател Франтишек Бенедо пък е автор на един много интересен метод за планиране на пола на бебето. Според него ако зачеането става до 11-12 ден преди началото на менструацията, бебето ще е момченце. Но ако бебето е заченато след 13-14 ден преди настъпване на менструацията, ще бъде момиче. Заключението на Бенедо се основава на статистически изследвания и точността на неговия метод достига до невероятните 87 %.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар