Анджелина Джоли като абитуриентка (ВИДЕО)

Анджелина Джоли като абитуриентка (ВИДЕО)
5 (100%) 3 votes

Анджелина Джоли е имала същите неустоими устни и в началото на 90-те години, когато е била абитуриентка. Вижте снимка от бала на една от най-красивите жени

Анджелина Джоли не веднъж е оглавявала класации за най-красива, привлекателна или изкусителна жена. Актрисата, чиито най-отличителен белег са неустоимите й устни, не спира да е в центъра на вниманието. Така хората, които не спират да се ровят в живота на Анджелина Джоли и Брад Пит, се натъкнаха на стара снимка, която датира от началото на 90-те години. Тогава актрисата е била и абитуриентка.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли като абитуриентка

Старото фото от абитуриентския бал на една от най-красивите жени на света показва, че Анджелина Джоли винаги е имала прелестните си устни, а не се е сдобила с тях благодарение на уменията на някои пластичен хирург, коментират от yahoo.com.

За абитуриентския си бал Анджелина Джоли е в бяла рокля, а на врата й се откроява масивно бижу. В ръце с букет, с поглед значително по-плах от този, който сме свикнали да виждаме днес от съблазнителката, прибрана назад коса и лека усмивка, красавицата е наистина прекрасна.
Този кадър е едно прекрасно доказателство за всички момичета, които само след няколко дни ще преживеят една от най-специалните нощи в живота си – нощта на своя абитуриентски бал, че не е нужно да са облечени в рокля, наподобяваща бельо, за да изпъкнат и да привлекат погледите. Именно от роклите на звездите абитуриентките често взимат идеи за модели на своите рокли или ги копират изцяло. Роклята от абитуриентският бал на Анджелина Джоли може и да не е актуална днес, но пък е един пример за посланието, което бихме искали да изпратим на всички млади момичета, изкушаващи се да направят от лош по-лош избор със своята рокля.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар