Новото семейство на Даниела Янков е прекрасно – СНИМКИ

Новото семейство на Даниела Янков е прекрасно – СНИМКИ
5 (100%) 2 votes

Новото семейство на Даниела Янков е всичко това, за което красавицата е мечтаела. Вижте колко щастлива е тя със съпруга и сина си

Новото семейство на сръбкинята Даниела Янков е истинска идилия. Красивата телевизионна водеща е по-щастлива от всякога със съпруга си Стефан Бузурович, а след появата на малкия им наследник Нестор всичко е съвършено и те са едно истинско семейство.
Припомняме, че Даниела Янков стана известна у нас като съпруга на водещия Андрей Арнаудов, по-известен като част от тандема Иван и Андрей. Даниела и Андрей също бяха семейство, но така и не успяха да останат заедно, а покрай нашумелия преди време развод може да се каже, че красавицата не е била особено щастлива.

семейство

Новото семейство на Даниела Янков е прекрасно – СНИМКИ

Но новото семейство на Даниела е всичко това, за което тя е мечтала и младата майка реши, че е време да покаже колко е щастлива. А олицетворението на нейното щастие е именно бебето й Нестор, което тя показва вече и пред българските медии.
Даниела Янков реши да направи втори опит да създаде истинско семейство със своя колега Стефан Бузурович, след неуспешния брак с Андрей Арнаудов. Даниела и Стефан се сдобиха с първородния си наследник преди няколко месеца.
Все пак Андрей реши да направи подарък на бебето на своята бивша и му изпрати православно кръстче.
За HELLO! България Даниела Янков издаде, че след появата на сина й животът й драстично се промени. Въпреки всичко тя продължава да е на мнение, че онова, от което наистина има нужда, е много малко, цитират я от Блиц.
Съпругът на Даниела пък сподели как, че са избрали името на най-малкия член на тяхното семейство, защото е старо име и вече се среща рядко днес. Гордият татко си спомня как като дете е четял много истории, в които главният герой се е казвал именно Нестор.
Дано младото семейство успее да запази щастието си и за в бъдеще.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар