Бебетата на Николета Лозанова и на Диляна Попова – ето какво ги свързва

Бебетата на Николета Лозанова и на Диляна Попова – ето какво ги свързва
5 (100%) 1 vote

Второто бебе на Николета Лозанова и първородната рожба на Диляна Попова се очертават като най-очаквани и коментирани бебета на годината

Николета Лозанова и Валери Божинов са в очакване на второто си дете.
Моделката Диляна Попова и актьорът Асен Блатечки пък очакват първото си съвместно дете.
Освен тези две звездни двойки още много известни личности са в очакване на наследници. Сред тях са Лора Караджова, Юлияна Дончева, Генка Шикерова, Ромина Андонова и Дарко Тасевски, Ивайло Захариев, Петко Димитров и Яна Акимова и други. Но безспорно като най-известни, най-очаквани, най-коментирани се очертават именно бебетата на Николета Лозанова и Диляна Попова.

Николета Лозанова

Бебето на Николета Лозанова ще се появи заедно с това на Диляна Попова

Моделката и Асен Блатечки вдигнаха много шум около връзката си и бременността. Без много да се замисляме може да обявим връзката им, която доведе до края на семейството на Асен Блатечки и жена му Катя, за скандала на годината (или поне до сега).
Около Николета Лозанова и Валери Божинов пък винаги има някаква интрига или пикантерия, така те не са перманентно в центъра на вниманието. По-този начин интересът към тях и известността им се прехвърля и върху децата им.
Това че второто бебе на Николета Лозанова и това на Диляна Попова са най-известните сред звездните бебета не е единственото, което ги свързва. Както изглежда двете родни красавици ще родят по едно и също време, пишат от Пик.
В момента Диляна Попова и Николета Лозанова са в четвъртия месец, а бебетата трябва да се появят на бял свят в края на лятото и началото на есента.
По всичко личи, че Николета Лозанова, която сама привлича вниманието върху себе си, ще трябва да се примири с мисълта, че Диляна Попова и момченцето, което очаква, са не по-малко интригуващи.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар