Близнаци призоваха всички да се молят за майка им, но уви това не бе достатъчно

Близнаци призоваха всички да се молят за майка им, но уви това не бе достатъчно
5 (100%) 1 vote

За своите малки близнаци една млада майка даде живота си. Трагедията, която сполетя американката Джена Хинман, трогна цял свят.

Близнаци! Когато разбира, че чака не едно, а две бебета 26-годишната американка Джена Хинман е на седмото небе. По време на своята бременност с двете момичета младата жена се чувства като най-щастливата жена на света, но изведнъж всичко се обърква. В 30-тата гестационна седмица настъпват усложнения и лекарите решават да изродят близнаците с цезарово сечение по спешност, информират от yahoo.

близнаци

Джена е бременна с близнаци

Двете малки момиченца едва са проплакали, когато медиците установяват нещо ужасно – родилката страда от кориокарцином, което е изключително рядка форма на рак. Медиците решават след раждането да поставят младата майка от Ню Йорк в изкуствена кома. Малко по малко състоянието на Джена Хинман започва да се стабилизира и да се подобрява, но родилката се разболява от пневмония.

близнаци

Момичетата близнаци призовават хората да се молят за майка им

В социалната мрежа във Фейсбук хиляди потребители изказват подкрепата си на семейството на Джена Хинман. Нейният съпруг публикува трогателни снимки на малките близнаци, които държат малки табелки с послание хората да се молят за тяхната мама, защото тя има нужда от молитвите им.
За съжаление молитвите на всички, които станаха съпричастни на тежкото състояние на младата родилка, не са били достатъчни, защото преди два дни 26-годишната майка издъхна. На страницата във Фейсбук всички скърбящи изказват своите съболезнования на семейството.
Момиченцата близнаци получават красивите имена Кинли Ан и Алзин Мери. Новородените бебета остават на грижите на татко си и за съжаление никога няма да могат да опознаят майка си, която дори няма да помнят.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар