Порасналата дъщеря на Анна Никол Смит е истинско съкровище (ФОТО/ВИДЕО)

Порасналата дъщеря на Анна Никол Смит е истинско съкровище (ФОТО/ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Сладката дъщеря на покойната Анна Никол Смит вече е пораснало момиче и все повече се превръща в копие на майка си и дори поема по нейните стъпки

Малката дъщеря на покойната Анна Никол Смит вече е пораснала. Даниелин Бъркхед е едва на 6-месеца, когато майка й предозирва предписаните й лекарства и това завършва с фатален край.
Днес дъщерята на Анна Никол Смит вече е на 7 години и е едно истинско съкровище. Наследницата на моделката все повече заприличва на майка си и дори вече е поела нейните стъпки. Дъщерята на скандалната Анна Никол може да е само на 7 години, но вече има няколко успешни фотосесии за световно известни марки като „Guess“. И кой не би заложил на това малко съкровище за рекламно лице. Вижте я само – тя прилича на малко ангелче, а нежните й черти са изписани като на порцеланова кукла.

дъщеря

Дъщерята на Анна Никол Смит

И както не веднъж е коментирано от медиите, дъщерята на Анна Никол Смит безспорно е наследила нейната красота, но дано е само това, а не и нейните слабости.

дъщеря

Майка и дъщеря

В действителност малката Даниелин рядко е под светлината на прожекторите. За последно тя е забелязана с баща си Лари Бъркхед на дерби в Кентъки. Папараците не спряха да снимат малкото съкровище, което приличаше на фея. Лари Бъркхед се старае да държи дъщеря си далеч от светската шумотевица, а съгласието си за нейните ангажименти като модел той е дал, само защото русокосото момиченце наистина много обича да се снима.
Надяваме се татко Лари наистина да успее да опази малкото си съкровище Даниелин и тя да не последва лошия пример на майка си, оплитайки се в скандали, алкохол и наркотици.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар