Мила Кунис разкри намеренията си за раждането, което й предстои (ВИДЕО)

Мила Кунис разкри намеренията си за раждането, което й предстои (ВИДЕО)
5 (100%) 2 votes

Мила Кунис няма намерения да ражда в родилно отделение в болница, както е прието. Независимо дали я мислят за луда, актрисата е решила да стане на нейното

Мила Кунис най-накрая проговори за бременността си. Дълго актрисата не излизаше с официално потвърждение на радостната вест, въпреки че бременността вече започна да й личи и папараци успяха не веднъж да заснемат наедрялото й коремче.
Чаровната годеница на Аштън Кътчър избра шоуто на Елън Дедженеръс, за да отговори на всички въпроси около първтаа си бременност, годежа и раждането, което й предстои.
Мила Кунис категорично заяви, че е решила да ражда по естествен път. Не само това, но тя желае това да се случи и в нейния собствен дом, а не в родилното отделение на болнично заведение. Актрисата иска раждането да протече възможно най-естествено и не желае упойка, писаха от информационна агенция Блиц.

Мила Кунис

Мила Кунис разкри намеренията си за раждането на бебето й (ВИДЕО)

Мила Кунис разкри пред Елън Дедженеръс, че е разговаряла с Аштън Кътчър за намеренията си и той подкрепя нейното решение. Звездната двойка сериозно се е заела да проучи въпроса около домашното раждане – те са гледали документални филми и дори вече са имали няколко разговора с лекари и акушерки, които могат да асистират при раждането на бебето в дома на актьорите. Мила разбира се е наясно, че ако настъпят усложнение, ще се наложи да влезне в болница, за да няма опасност за бебето. Но иначе ако всичко е наред, тя иска да роди в дома си без каквато и да е упойка. Тя се пошегува, че сигурно много хора я мислят за луда, но тя е убедена, че иска така да протече раждането й.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар