„Обичам те“ произнесено от 2-месечно бебе (ВИДЕО)

„Обичам те“ произнесено от 2-месечно бебе (ВИДЕО)
5 (100%) 2 votes

„Обичам те“ са най-ценните думички, които един родител може да чуе от устата на своите деца. Но още по-уникално е, когато 2-месечно бебе ги произнася

„Обичам те“ са най-прекрасните думички на този свят. А още по-ценни са те, когато са произнесени от устата на едно дете към родител, защото детската обич е истинска и чиста.
Всеки родител се разтапя, когато чуе „Обичам те“ от своята рожба. Но това мъниче от видеото, което искаме да ви покажем, е наистина уникално. Малкото момиченце в сладката розова рокличка е само на два месеца. Автор на краткото видео е Стефани Пасалакуа, майката на сладураната, която след няколко опита успява да каже „Обичам те“ на своя татко.

Обичам те

„Обичам те“ произнася 2-месечно бебе на своя татко (ВИДЕО)

Ако не вярвате, че е възможно едно бебе на 2 месеца да каже „Обичам те“, то просто отделете половин минута, за да изгледате видеото и да се убедите сами.
Клипчето е качено в youtube.com от майката на момиченцето и вече има близо милион и половина гледания. Много от потребителите се захванаха за възрастта на бебока и че това не е дете на 2 месеца, а на повече. Според нас няма значение дали бебето е на 2, 4 или 6 месеца. Важното в случая е вдъхновяващото послание на този мил и безценен момент. Както от Dama.bg уточняват самата Стефани Пасалакуа е посочила, че дъщеричката й е на 2-месеца и ние няма как да знае дали в действителност е така, но замислете се само – защо тази майка да лъже?
Видеото е едно доказателство за това, че когато самите ние обгръщаме децата си с обич и им казваме „Обичам те“, те също се научават да обичат и да изразяват чувствата си.
Насладете се на уникалното видео, което буквално ще разтопи сърцата ви!

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар