Близнаци удивиха медиците с начина, по които се родиха (ФОТО/ВИДЕО)

Близнаци удивиха медиците с начина, по които се родиха (ФОТО/ВИДЕО)
5 (100%) 2 votes

Близнаци успяха да изумят лекарите с начина, по който се родиха. Медици коментират, че близнаците са един от много редките случаи на „моно-моно близнаци“

Близнаци успяха да удивят медиците с раждането си. Двете момиченца Джена и Джилиан са един от изключително редките случаи на „моно-моно близнаци„, пишат от dete.bg.
Сара от град Орвин в американския щат Охайо прекарала една доста тежка бременност. Въпреки това тя била много щастлива, че ще си има близнаци. Последните два месеца от бременността на жената се наложило тя да ги прекара като болничен престой.

близнаци

„Моно-моно близнаци“ се родиха хванати за ръка

Когато дошъл моментът за раждането на близнаците всичко изглеждало нормално, но когато двете момиченца се появили на бял свят те успели да изненадат майка си и да изумят лекарите, които присъствали.
Точно на празника на Деня на майката близнаците на Сара се родили хванати за ръка и дълго след това отказали да се пуснат, предават от 24chasa.bg, цитирайки ABC News.
Един от специалистите присъствал на изумителното раждане, д-р Джъстин Левин, споделя, че за 40-годишната си кариера е виждал не повече от десет подобни случая. Той коментира още, че сестричките Джена и Джилиан са един от доста редките случаи на „моно-моно близнаци“. Джена и Джилиан спадат към случаите, в които ембрионът не се разделя през първите осем дни след оплождането и чак след това продължава развитието си. „Моно-моно близнаци“ се срещат приблизително веднъж на всеки 10 000 раждания.

Изумени и трогнати потребители в мрежата коментират, че двете близначки едва ли ще се разделят и в живота. Навярно те ще са от онези сестри, които не могат да живеят една без друга, в буквалния смисъл на думата.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар