Истински приятели – едно малко момиченце и нейното куче (ГАЛЕРИЯ и ВИДЕО)

Истински приятели – едно малко момиченце и нейното куче (ГАЛЕРИЯ и ВИДЕО)
5 (100%) 2 votes

Най-добри приятели и неразделни, независимо какво правят – това са едно малко момиченце и нейното куче. Вижте невероятните снимки на Харпър и Лола

Най-добри приятели, истински приятели, неразделни приятели – тези думи описват връзката на малкото момиченце Харпър и нейното куче Лола. Историята на Харп и Лола е много затрогваща и може да се каже, че е емблематична за взаимоотношенията на много други деца и техните домашни любимци. Ето защо искаме да ви покажем в снимки как едно дете и неговото куче могат да се превърнат в истински приятели, неразделни в ежедневните приключения и забавления.
Кадрите на Харпър и Лола са заснети от майката на момиченцето Ребека Лаймбах, която е професионалната портретна фотографка. Тя е започнала да снима дъщеря си и английският булдог, още когато Харп е била бебе. Оттогава до днес връзката на тези приятели става все по-силна и неразрушима. Е, разбира се има и тежки моменти, когато приятелството им е подложено на изпитание – например когато Лола изяжда играчките на Харпър, но те бързо си прощават и след това се обичат още по-силно.
Момиченцето и нейното куче правят всичко заедно – закусват, рисуват, тренират, къпят се и спят заедно, коментират от woman.hotnews.bg.
Когато майката на Харпър била бременна, разбрала, че момиченцето може би ще е единственото й биологично дете. В началото тя се чувствала виновна, че няма да може да роди сестричка или братче на рожбата си, но не след дълго осъзнала, че Харпър вече си има компания – много специалният член на семейството Лола.
Така се и случило – Харпър и Лола се обожават и буквално не могат една без друга. Мама Ребека вижда, че двете са не само истински приятелки, но и сестри и е много щастлива, че имат Лола.
Разгледайте някои от най-сладурските снимки на Харпър и Лола.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар