Кой гледа бебетата на Лора Крумова и Галя Щърбева?

Кой гледа бебетата на Лора Крумова и Галя Щърбева?
5 (100%) 1 vote

Когато Лора Крумова и Галя Щърбева са заети, някой друг трябва да поеме грижите за бебетата им. Ето на кого двете журналистки поверяват рожбите си

Лора Крумова и Галя Щърбева са се отдали изцяло на майчинството и рожбите си. Двете журналистки, които са близки приятелки, сами си гледат децата, но неизбежно има ситуации, в които трябва да разчитат на другиго.
И Лора Крумова, и Галя Щърбева са лектори във Висшето училище по застраховане и финанси в София. Те преподават на студенти от магистърските програми, но през това време кой гледа дъщеричката на Галя Щърбева и сина на Лора Крумова.

Лора Крумова

Кой гледа бебетата на Лора Крумова и Галя Щърбева

Двете приятелки разчитат на татковците да поемат грижите за бебетата Калина и Явор, докато те четат лекции във висшето училище, предават от dete.bg. Ако обаче татковците на малките също са заети и не могат да гледат малчуганите, то на помощ се притичват бабите. Нито Лора Крумова, нито Галя Щърбева имат наети детегледачки, а изцяло разчитат на членове на семейството. Така те могат да са спокойни, че Калина и Явор са в сигурни ръце и те да се отдадат на обучението на бъдещи журналисти.
Иначе и двете майки предпочитат да не се отделят от децата си. Галя Щърбева призна, че няма мърдане и 4-месечното й момиченце е навсякъде с нея. Така бе и по време на семейна почивка в Боровец, която Галя и съпруга й Петко Гюлчев си позволиха.
Сега обаче Лора Крумова и Галя Щърбева могат да се отдадат на почивка, тъй като лекциите за втория семестър вече приключиха и сега на студентите им предстои да напишат своите дипломни работи. Това означава за 8-месечни Явор и 4-месечната Калина повече време в компанията на мама.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар