Без грим: ще успеете ли да познаете тези звездни майки без макиаж (СНИМКИ)

Без грим: ще успеете ли да познаете тези звездни майки без макиаж (СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

Без грим и фотошоп – ще успеете ли да познаете тези звездни майки, ако ги видите преди техните професионални гримьори да са се погрижили за тях?

Без грим и фотошоп звездите не изглеждат так безупречни и зашеметяващи както по страниците на лъскавите издания и на червения килим.
Много пъти сме ви показвали снимки на холивудските красавици без грим – моделки, певици, актриси и телевизионни звезди, всички те са съвсем обикновени, когато професионалният грим и помощта на фотошоп са в липса.
Този път сме подбрали кадри с грим и без грим на две звездни майки – Адел и Дрю Баримов. Погледнете двата кадъра и сами ги сравнете – оставяме коментарите на вас, а вие не се стеснявайте да ни пишете.

грим

С и без грим – Дрю Баримор

Преди по-малко от месец актрисата Дрю Баримор стана майка за втори път. Звездната мама се сдоби с втора дъщеричка. Актрисата винаги е била смятана за една от най-чаровните в Холивуд, но когато Дрю Баримор е без грим трудно можем да кажем, че тя пленява по същия начин както когато е минала през ръцете на професионалистите в макиажа.

грим

С и без грим – Адел

Певицата Адел обича да залага на класически щрихи в грима – ярко червило, особено гъсти и дълги изкуствени мигли, обемна коса. Но когато ярките нюанси по устните й и наситено черните изкуствени мигли липсват, Адел е неузнаваема. Припомняме, че певицата с внушителния глас стана майка на момченце през 2012 година, което носи името Анджело.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар