Жените лъжат мъжете си за тези 5 неща

Жените лъжат мъжете си за тези 5 неща
5 (100%) 2 votes

Жените често си позволяват да премълчават някои неща, да ги поукрасяват или изопачават, но за тези 5 неща почти винаги лъжат мъжете си

Жените волно или неволно много често заобикалят истината – премълчават какво точно се е случило, обичат да украсяват историите си, случва се да изопачават действителността. Но има няколко неща, за които жените със сигурност лъжат мъжете си. Ето 5 неща, за които можем да дадем безчет примери, в които жените са излъгали половинките си именно по този начин:

жените

Жените лъжат мъжете си за тези 5 неща

* Купих си го от разпродажба – Жените казват, че новата рокля или обувките им са купени с намаление, защото мъжете едва ли някога биха могли да разберат слабостта ни към пазаруване. Шопингът много често е повод за дразги и скандали между половинките. Ето защо жените просто лъжат за тези неща.

* Не съм имала много мъже преди теб – Независимо дали е била палавница или не, една жена би предпочела да намали действителната бройка на мъжете, с които е била. За разлика от мъжете,жените не се хвалят със завоеванията си и не преувеличават в бройката им. Точно обратното!

* Не е нужно да ми купуваш подарък – Мъже, колкото и скромна да е половинката ви, замислете се! Коя жена не обича подаръци?!

* Можеш да излизаш с момчетата, нямам нищо против – Може и така да е, но не забелязвате ли недоволство всеки път, когато това се случва. Накрая ще забележите, че срещите ви по мъжки с момчетата стават все по-рядко и по-рядко явление, коментират от dete.bg.

* Не искам да променям нищо в себе си – Дори да го изричат, жените винаги се опитват да коригират някоя черта в характера ви или детайл във външния ви вид.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар