Охранителна камера в детска градина засне нещо ужасно (ВИДЕО)

Охранителна камера в детска градина засне нещо ужасно (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Охранителна камера в детска градина засне ужасяваща сцена между учителка и едно от поверените й деца. Родителите на момчето не могат да повярват на очите си

Охранителна камера в детска градина засне потресаваща сцена между една от учителките и едно от поверените й деца. Когато родителите на 6-годишния Иън Нелсън видели кадрите, не могли да повярват на очите си.
Барб Уилиамс е една от възпитателките, водеща подготвителните групи в детската градина към основно училище „Riverdale“ в Берг Бланчард в американския щат Охайо.
На записа направен от охранителните камери в детската градина се вижда как учителката Барб Уилиамс сграбчва в коридора 6-годишния Иън, вдига го във въздуха и го блъска в стената. Притиснато и в безизходица, малкото момче не може да се защитава и само понася ударите на учителката си.

детска градина

Охранителна камера в детска градина засне това

Грозната сцена разиграла се в коридора на детската градина е заснета на 7 май. След като инцидентът стана достояние на ръководството на детската градина и на родителите на Иън, учителката Барб Уилиамс е обяснила поведението си по един доста абсурден начин – според нея момченцето е заслужило агресивното поведение с това, че е отишло в момичешката тоалетна.
Бащата на 6-годишното момче, Антъни Нелсън, е шокиран как възпитателка може да си позволи да се държи така с дете. Той коментира, че ако причини на учителката това, което тя е направила на сина му, сигурно ще бъде арестуван. А какви ще са последствията за нея?
Директорът Ерик Хофман обяснява, че учителката Барб Уилямс, която от 14 години работи в детското заведение, няма провинения до този момент. След инцидента тя е отстранена за 10 дни от работа с неплатен отпуск.
6-годишното момче не е споделило с родителите си какво му се е случило с коридора на детската градина, дори след като те научили от видеото за инцидента, Иън отказва да говори за това.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар