Николета Лозанова бе тази, която първа съобщи за раждането на бебето на Петко и Яна

Николета Лозанова бе тази, която първа съобщи за раждането на бебето на Петко и Яна
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова първа честити на своя приятел Петко Димитров новородената рожба във Фейсбук и с това стана и първата, която съобщи за раждането на Яна

Николета Лозанова винаги е била особено активна във Фейсбук. Тя постоянно ни държи в течение на своя живот и на развитието на дъщеря й Никол именно чрез социалната мрежа.
Сега Николета Лозанова бе тази, която обаче първа съобщи за раждането, но на чуждо бебе. Плеймейтката не се сдържа и веднага публикува честитка във Фейсбук за своя близък приятел бизнесмена Петко Димитров, който стана баща за втори път.

Николета Лозанова

Николета Лозанова първа съобщи за раждането на бебето на Петко и Яна

Петко и втората му съпруга Яна Акимова се радват на здраво момченце, а Николета Лозанова побърза да им пожелае всичко най-прекрасно. Със своите пожелания в социалната мрежа Ни Ло всъщност стана и първата персона, която съобщи за появата на бял свят на второто момченце на бизнесмена. Моделката, която също в момента е бременна и в очакване на второто си дете от Валери Божинов, пожела на новородената рожба на Петко и Яна да наследи страстта към живота на баща си, неговият усет към бизнеса и орисията да бъде обичан, ценен и уважаван. А на своя близък приятел Николета Лозанова заръча винаги да закрила малкото си момченце и прекрасната му майка. Нека семейството изживява само красиви и щастливи мигове, бе финалното пожелание на Ни Ло в социалната мрежа Фейсбук, цитират я от dete.bg, позовавайки се на woman.bg.
С това си поведение Николета Лозанова отново успя да предизвика негативи реакции у някои потребители в мрежата, които коментират, че самото раждане е едно много лично събитие и ако някои трябва да съобщи за него то това са или майката или бащата на бебето – в случая Петко Димитров или Яна Акимова.
Според вас нередно ли е постъпила Николета Лозанова, издавайки за появата на бял свят на детето на Петко и Яна?

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар