8-годишно момиче помогна на майка си при раждане (ВИДЕО)

8-годишно момиче помогна на майка си при раждане (ВИДЕО)
3 (60%) 2 votes

Когато самото раждане започнало, единственият човек, който можел да помогне на родилката, била 8-годишната й дъщеричка Джазмин.

Едно раждане винаги е неповторим момент на радост в семейството, но появата на бял свят на малкия Джоузеф Джеймс Снайдър се превърна в особено специално семейно събитие.
Когато бременната Кристъл била в банята, водите й изтекли. Тя разбрала, че раждането ще започне всеки момент и почикала 8-годишната си дъщеричка Джазмин. Момиченцето на свой ред се обадило на бърза помощ и веднага обяснило, че майка й е бременна, водите й са изтекли и раждането започва.
Младата родилка Кристъл била много изплашена, тъй като болките, които тя помнела от първото си раждане, започнали много бързо и се усилвали все повече. Тя била наясно, че медицинският екип няма да успее да дойде на време, а единственият човек, който можел да й помогне, била малката й дъщеричка.

раждане

8-годишно момиче помогна на майка си при раждане

От оператора на телефонната линия малката Джазмин получила напътствия за раждането. Тя изтичала и приготвила кърпи и хавлии. През цялото време момиченцето обяснявало на диспечера какво се случва и получавала съответните напътствия. Когато главичката на бебето се подала, Джазмин много внимателно я поела и се концентрирала, за да не изпусне новороденото, което вече било на път. Така само 13 минути след като раждането започнало, преди медицинският екип изобщо да успее да пристигне, бебето се родило, предават от yahoo.de. Малкото момченце, което било с тегло 2,200 килограма, се появило на бял свят цели две седмици по-рано. То получило прекрасното име Джоузеф Джеймс Снайдър.
Сега, когато всичко вече е минало, мама Кристъл си спомня, че всъщност малкото й момиченце Джазмин е била тази, която е останала спокойна и е запазила самообладание при раждането. Самата родилка е била много притеснена и дори леко истерична, признава си тя. Сега Кристъл е особено горда с дъщеря си Джазмин.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар