Със снимки на тялото си след майчинство майка на три деца събира пари за кампания (ВИДЕО)

Със снимки на тялото си след майчинство майка на три деца събира пари за кампания (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Със снимки на тялото си след майчинство майка на три деца се опитва да събере пари за кампания, с която иска да помогне на друго майки след раждането

След своето трето майчинство Тайрън Брумфит решила, че е време да промени нещо. Всеки път след бременността и раждането тя изпадала в депресия, заради излишните килограми. Тя плачела пред огледалото и намирала себе си за отблъскваща, за грозна и ужасна. По време на първото и второто си майчинство американката полага много усилия, за да възвърне формата на тялото си от преди бременността и раждането.

майчинство

Със снимки на тялото си след майчинство майка на три деца събира пари

Тайрън се подлагала на строги диети и мъчителни упражнения. След третото раждане тя дори имала намерение да се подложи на корекции с помощта на пластичната хирургия, за да може тялото й отново да изглежда добре, но тогава се замислила за дъщерите си – какъв пример ще им даде и как да ги научи да обичат себе си и да се чувстват добре в кожата си, като тя самата не може да се справи с това. Точно тогава тя започнала да се вижда по друг начин.
Сега след третото майчинство Тайрън Брумфит е започнала една лична инициатива, която може да се превърне в огромна кампания. С помощта на свои снимки преди и след майчинството американката събира пари, за да може да бъде заснет документален филм за женското тяло и промените, които претърпява с всяко майчинство. Майката на три деца се надява по този начин да помогне на други жени, които минават през същите етапи на себеопознаване и себеобикване.

майчинство

След третото майчинство Тайрън се научила да се харесва

Снимките на Тайрън вече обикалят мрежата, а в социалната мрежа имат над 3 милиона харесвания. До този момент за въпросната кампания са събрани 82.529 американски долара от дарения. За реализиране на проекта по документалния филм са необходими 200 000 долара.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар