Къде е Кейт Мидълтън? (ВИДЕО)

Къде е Кейт Мидълтън? (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Кейт Мидълтън сякаш потъна вдън земя. От три седмици тя не се е появявала никъде със съпруга си принц Уилям. Ето какви са предположенията

Кейт Мидълтън винаги е била в центъра на вниманието, но по време на пътуването до Австралия и Нова Зеландия през миналия месец тя, съпругът й принц Уилям и синът й принц Джордж бяха следени от папараци и репортери всеки един миг, всяка една крачка.
Но след пътуването Кейт Мидълтън сякаш потъна вдън земя, коментират от yahoo.
През последните три седмици принц Уилям се появява на социални ангажименти и светски събития все сам, прелестната му съпруга Кейт Мидълтън не е до него. Тя не е имала в графика си нито една официална среща, нито един ангажимент. Всички започнаха да се питат „Къде е Кейт Мидълтън?“.

Кейт Мидълтън

Къде е Кейт Мидълтън?

Предполага се, че след дългото пътуване до Нова Зеландия и Австралия през април младата майка е имала нужда от почивка и се е оттеглила, за да се отдаде изцяло на малкия си син принц Джордж. Тя се справи чудесно с всичките си задължения, но явно стресът се е оказал в повече за младата херцогиня на Кембридж. Навярно Кейт Мидълтън е решила да прекарва времето си само с малкия принц Джордж в двореца в Кенсингтън.
Разбира се, неизбежни бяха и догадките, че Кейт има здравословен или някакъв друг проблем. Това обаче е непотвърдено, пък и само след седмица й предстои ново пътуване с принц Уилям, този път до Шотландия и без бебето Джордж. Така уединението на херцогинята само в компанията на семейството й изглежда съвсем логично, тъй като по време на поредното пътуване тя отново ще бъде следена под лупа при всяка своя крачка – как е облечена, какво казва и как се представя. При такова напрежение всеки има нужда от малко почивка, пък и всяка майка знае, че понякога най-зареждащи са именно безценните моменти с децата, когато нищо друго няма значение.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар