Най-нестандартните реклами на дамски превръзки и тампони (СНИМКИ и ВИДЕО)

Най-нестандартните реклами на дамски превръзки и тампони (СНИМКИ и ВИДЕО)
5 (100%) 2 votes

Тези реклами са оригинални, комични, брутални и абсолютно нестандартни, особено като се вземе в предвид, че се рекламират дамски превръзки и тампони

Реклами могат да ни накарат да купим даден продукт или не. В свят, в който вече имаме всичко и дори сме пренаситени, рекламите са начина да се открои даден продукт. С добра реклама една стока може да се превърне в хит и да предизвика истински бум на покупки. Но като се замислим има ли лоша реклами? Щом продуктът се запомни и потребителите го разпознават, то те вероятно биха се спрели на него.
И в този ред на мисли сме решили да ви покажем цяла поредица от нестандартни реклами. А продуктът в случая са дамски превръзки и тампони.
Някои от рекламните снимки и видеа са комични, други са направо брутални, но както и да решите да ги определите те със сигурност са нестандартни.
Това, което прави впечатление, е фактът, че рекламите не са толкова информативни, колкото емоционални. И това може да се обясни с това, че въпросният период, когато жената се нуждае от дамски превръзки или тампони, си остава табу, коментират от nauho.bg.
Разгледайте тези рекламни плакати и фотоси и споделете с над кой е ви допада най-много.

А ето и няколко телевизионни реклами, първата, от които е плашеща, а втората определено е много позитивна и забавна. Харесват ли ви?

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар