Сиара публикува фото на своето новородено бебе (ВИДЕО)

Сиара публикува фото на своето новородено бебе (ВИДЕО)
5 (100%) 2 votes

Своето новородено бебе певицата Сиара реши да покаже за първи път със снимка, публикувана в Инстаграм. Вижте какво се вижда на фотото!

Своето новородено бебе певицата Сиара реши да покаже за първи път с кадър, публикуван в Инстаграм. Мъничето на чаровната изпълнителка се е появила на бял свят в частна клиника в Лос Анджелис в ранните сутрешни часове на изминалия понеделник, 19 май 2014 година. Младата майка и новороденото бебе са отлично състояние и се чувстват много добре. Това личи и от факта, че само ден след раждането Сиара вече показа своето малко момченце (или поне малка част от него).
Със снимка на своето новородено бебе Сиара зарадва феновете си в Инстаграм – можете да видите първата снимка на наследника на певицата ТУК!

новородено бебе

Сиара публикува фото на своето новородено бебе в Инстаграм

Сега остава да чакаме и снимка на малкото сладко личице на сина на певицата.

новородено бебе

Сиара показа стаята на своето новородено бебе

Сиара и нейният годеник, рапъра Фючър, не скриха и как са кръстили своето новородено бебе – момченцето на музикалната двойка е кръстено на татко си и по-точно носи сценичното му име, но с допълнението, че е младши. Синът на Сиара се казва Фючър Захир Уилбърн или Фючър Джуниър. Феновете вече се питат кога мъничето ще направи своя музикален дебют, който явно е само въпрос на време, имайки предвид гените.
Сиара е на седмото небе от щастие и още преди появата на новороденото бебе тя не се притесняваше да издава някои подробности. Така например знаем и как изглежда стаята на Фючър Джуниър. Ето кадър и на детския кът в дома на Сиара.
А що се отнася до съвети относно майчинството и новороденото бебе, певицата вече издаде, че за това разчита на своята приятелка и звездна мама Ким Кардашиян, информираха от woman.hotnews.bg.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар