Заради дъщеря си човекът-слон отказа да бъде опериран (ВИДЕО)

Заради дъщеря си човекът-слон отказа да бъде опериран (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Заради собствената си дъщеря човекът-слон отхвърли предложение на хирурзи да бъде опериран и с това лицето му да стана малко по-нормално. Ето защо!

Заради дъщеря си Манан Мондал, който е наричан човекът-слон заради деформацията на лицето си, е отказал операция, която хирурзи са му предложили. В следствие операцията и последвалото лечение индиецът би получил ново лице, но той е отхвърлил предложението, обяснявайки, че го прави заради дъщеря си.
50-годишният Манан Мондал страда от рядкото заболяване неврофиброматоза, което е причина лицето му да изглежда по този начин. Освен човекът-слон индиецът е наричан още и „разтапящият се човек“ от Делхи, отбелязват от Блиц.

дъщеря

Заради дъщеря си човекът-слон отказа да бъде опериран

Въпреки че заболяването е станало причина Манан да изгуби едно око, едно ухо голяма част от зъбите в устата си, той е отхвърлил предложението на екип от хирурзи да го подложат на сложна реконструктивна операция. Като причина за своето решение индиецът е изтъкнал дъщеря си Рашида и по-скоро нейната предстояща сватба.
За да може да плати сватбата на дъщеря си Манан Мондал трябва да продължи да проси, тъй като това е единственият начин за преживяване, който той познава. На 50-годишният баща му предстои да закупи за сватбата на 20-годишната си дъщеря доста неща, сред които легла, шкафове, пръстени, часовници и колело за младоженеца, посочва лично човекът-слон.
За да изкара пари за всичко, Манан познава само един начин – да проси, разчитайки на външния си вид.
Когато той е бил дете, заради болестта не му е било позволено да посещава училище. Така той започва да проси по улиците и това се превръща в единствения начин да изкарва прехраната за семейството си. Манан Мондал има две дъщери и двама сина, за които трябва да се грижи. Ето защо той отказва възможността да получи ново лице.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар