Детско ФОТО показва какъв сладур е бил Рики Мартин като малък

Детско ФОТО показва какъв сладур е бил Рики Мартин като малък
5 (100%) 2 votes

Детско фото на Рики Мартин умили всички негови почитателки в мрежата. Певецът сам е публикувал кадърът от своето детство – вижте го и вие!

Детско фото на латино звездата Рики Мартин умили всички свои почитателки в мрежата. Певецът винаги е бил любимец на нежната половина на своите фенове, които го намират за особено атрактивен, привлекателен и сладък. От детското фото, което самият Рики Мартин сам публикува в мрежата се вижда, че той винаги е бил толкова сладък.
Вижте и се убедете сами:

детско фото

Детско фото на Рики Мартин

Детското фото качено в Инстаграм показва латино изпълнителят на възраст около 4 или 5-годишен. Сладурското личице от снимката умили всички в мрежата и безброй коментари започнаха да се редят под кадъра: „Колко е сладък!“, „Невероятен!“ и други подобни цитираха от yahoo.

детско фото

Познахте ли момчето от детското фото – Рики Мартин вече е баща на близнаци

Почитателите веднага разпознаха миловидното момченце от детското фото в страхотния мъж днес. За 38 години чертите на Рики Мартин не са се променили много и той е все такъв сладур – същите топли кафяви очи, чипо носле и буйни коси. С тази разлика, че днес 42-годишният певец също е баща. Припомняме, че през август 2008 година Рики Мартин стана баща на близнаци – момчетата Валентино и Матео, които също са големи сладури.
Не отдавна Рики Мартин призна, че има намерения да има още деца и много му се иска да се сдобие с момиченце. Ако това му желание се сбъдне и той предаде гените си на една малка принцеса, то тя със сигурност ще се превърне в една зашеметяващо красива латино дива.
А вие харесвате ли малкия Рики Мартин, който ни гледа така задълбочено с красивите си топли очи от детското фото?

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар