Най-лошата абитуриентска рокля – изберете я от нашата ГАЛЕРИЯ!

Най-лошата абитуриентска рокля – изберете я от нашата ГАЛЕРИЯ!
5 (100%) 2 votes

Изборът на абитуриентска рокля е най-важното за абитуриентките. Тогава се питаме как се стига до подобни излагации?! Изберете най-лошата абитуриентска рокля

Най-красивата абитуриентска рокля е мечтата на всяко момиче, което завършва. И след като най-много време и пари се отделят именно за избора на уникалната абитуриентска рокля, питаме се как се стига до такива излагации, каквито виждаме за поредна година.
В нощта на абитуриентския си бал млади и красиви момичета са облечени по абсурден начин, опитвайки се да покажат колкото се може повече плът, а с това и безвкусица. Вече минаха изпращанията и първите абитуриентски балове, но този уикенд (днес и утре) предстоят най-многото празненства по завършването и тепърва истинският парад на суетата. В това число включваме и неизбежните грешки при избора на абитуриентска рокля, които ще видим.
Но засега сме подготвили галерия с парчета плат зашити с тънки лентички, прозрачно бельо и още абсурдни модели, които трябва да представляват красиви абитуриентски рокли. За жалост обаче не е така!
На вас ще оставим възможността да изберете най-лошата абитуриентска рокля от галерията, която сме подготвили:

И нека завършим, споделяйки надеждата си, че все пак ще се случи чудо и в следващите няколко вечери ще станем свидетели само на красиви, стилни, елегантни и изискани абитуриентски рокли, независимо дали избрани след консултация с дизайнер или благодарение на добрия вкус на самата абитуриентка.

Клюки.вс препоръчва и:

1 коментар to “Най-лошата абитуриентска рокля – изберете я от нашата ГАЛЕРИЯ!”

  1. От показаните не видях хубава……

Добавете коментар