ТОП 3 луксозни модни марки за деца (ГАЛЕРИЯ и ВИДЕО)

ТОП 3 луксозни модни марки за деца (ГАЛЕРИЯ и ВИДЕО)
5 (100%) 2 votes

ТОП 3 луксозни модни марки за деца или дрехите, които децата на звездите носят и рекламират. Вижте кои известни малчугани се обличат най-модно

Известните модни марки – дали си признаваме или не всички ние малко или много робуваме на линиите, които световно известните модни марки изкарват всеки сезон. И тъй като модата е за всички и навсякъде, ние решихме да ви представим ТОП 3 на най-известните и луксозни модни марки за деца.
Малчуганите също се превръщат в „роби“ на модата и това започва да личи още в детската градина, когато детето само започва да показва предпочитание и капризи относно облеклото си. И ако нашето дете се облича според собствения си вкус или този на мам, то известните деца са в плен на луксозните модни марки, а някои от тях дори вече са техни рекламни лица. Но нека преминем направо към ТОП 3 на най-луксозните модни марки за деца и снимки от колекциите им.
На 3 позиция е Christian Dior – една от най-известните модните марки и за възрастни. Christian Dior предлага на пазара дрехи за деца вече над 40 години. А за придобиете представа колко са скъпи дрехите на тази модна марка, ето няколко примера, които посочват от dete.bg: копринена рокличка за малки принцеси струва 2 500 долара, а костюм за малките господа – 930 долара. Christian Dior е предпочитана модна марка от Кейт Мидълтън за бебето й, принц Джордж.

Номер 2 е Lanvin Petite. Тук луксозни облекла могат да намерят децата на възраст от 4 до 12 години. Но имайте в предвид, че роклите за момиченца често достигат суми около 1 215 долара.

Най-луксозната сред модните марки за деца е Dolce & Gabbana. Въпреки че детската линия на италианските гиганти в модата стартира едва миналата година, тя вече е номер 1. Dolce & Gabbana предлагат класически кожени якета за момченца по 2 260 долара, а за малките дами – розово яке „само“ за 945 долара.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар