5 легендарни красавици от времето БЕЗ СИЛИКОН (ГАЛЕРИЯ + ВИДЕО)

5 легендарни красавици от времето БЕЗ СИЛИКОН (ГАЛЕРИЯ + ВИДЕО)
5 (100%) 3 votes

Без силикон и фотошоп тези красавици се превърнаха в легенди! Вижте снимки на едни от най-красивите жени в историята, които се превърнаха в икони!

Силикон и много фотошоп – това са малките хитринки, които днешните красавици използват, за да изглеждат перфектни. Най-лошото е, че все повече млади момичета не могат да различат реалността от индустрията, която създава тези фалшиви еталони на красота. Именно тази делюзия е причината все по-често да срещаме силикон в ежедневието си и то на млади момичета, които нямат нужда. Стремежът към тази фалшива красота води и до изкривяване на естетическите норми.
А всъщност може и без силикон! Ние ще ви припомним 5 легендарни красавици, които останаха в историята като истински модели на перфектната жена, те се превърнаха в икони и то без силикон и фотошоп. Ето ги и тях:

* Гина Лолобриджида – италианската дива съблазнява с кръшна талия, тъмни и дълбоки очи, които умее да подчертава. Една от най-запомнящите се роли на Лолобриджида е тази на Есмералда в „Парижката Света Богородица“ от 1956 година.

* София Лорен – една красива жена, която продължава да впечатлява и да привлича погледи върху себе си, дори на 79-годишна възраст.

* Клаудия Кардинале – всички я помним с ролята и в „Имало едно време на Запад“, но едва ли знаете, че красивата италианка е носителка на редица титли за красота. Напълно заслужени със зашеметяващата й външност.

* Бриджит Бардо – спиращата дъха красавица се превръща в еталон за красота на няколко поколения жени. Тя се изявява успешно като актриса и модел

* Мерилин Монро – най-известната блондинка в историята. Мерилин Монро е вдъхновение за едни от най-известните жени от последните 50 години.

Тези легендарни красавици също си служат с малки женски трикове като корсет и грим подчертаващ изящните им черти, но те са естествени, а не натъпкани със силикон и коригирани с фотошоп.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар