3-годишно дете предусети земетресението на 24 май

3-годишно дете предусети земетресението на 24 май
5 (100%) 1 vote

Земетресението на 24 май изплаши всички ни, но 3-годишно момиченце усети страха от труса, още преди той да се е случил

Знаем, че животните могат да предусещат земетресение, но могат ли и децата? В много случаи децата имат много по-изострени възприятия от възрастните, но възможно ли е наистина едно дете да усети земетресение още преди то да се е случило? Върху тези въпроси ще ви накара да се замисли това, което ни разказа майка от Пловдив след земетресението, което ни разлюля днес на 24 май.

земетресение

3-годишно момиченце предусети земетресението на 24 май

Младата майка, която доста се е уплашила от земетресението по обед, сподели, че около минута-две преди силния трус 3-годишното й момиченце е знаела, че нещо ще се случи. Малката Ани е отишла при майка си, която е седяла в заведение с приятелки в частен комплекс близо до село Житница, община Калояново, област Пловдив. Момиченцето е започнало да дърпа майка си за ръка и да иска да си ходят, без видима причина. Мъничето започнало да обяснява на мама, че се страхува и че нещо я люлее. Младата майка успокоила дъщеричката си и отново се върнала на масата при приятелките си. Тогава тя усетила земетресението и много се уплашила.
„Сякаш някои започна да ми дърпа стола и точно както Ани каза нещо ме люлееше.“, разказва родителката за земетресението. Другите хора в заведението също усетили труса, а малката Ани отново изтичала при майка си и казала „Мамо, пак люлее, страх ме е!“.
Младата майка не може да си обясни как така 3-годишното й момиченце е знаела за земетресението минути преди то да се случи, но е убедена, че Ани е усетила нещо, което всички други не са.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар