Имате стрии? Шипковото масло върши ЧУДЕСА!

Имате стрии? Шипковото масло върши ЧУДЕСА!
5 (100%) 1 vote

Срещу грозните стрии опитайте шипково масло – ще останете изумени от резултатите, които ще постигнете. Тази статия ще ви помогне в борбата със стриите

Грозните стрии по тялото ви притесняват и ви карат да се чувствате неудобно. Но знаете ли, че следите по кожата ви могат да бъдат заличени почти напълно. Ще си позволим да кажем „почти напълн“, тъй като стриите са изключително упорити белези, които трудно избледняват, но с някои методи могат да се постигнат истински чудеса. Модерните технологии като лазери могат да премахнат следите от вашата бременност или от рязко отслабване, което е белязало кожата ви. Но ние ще ви предложим едно натурално средство, което не само ще помогне при заличаването на налични вече стрии, но ще възпрепятства появата на нови.

стрии

Имате стрии? Шипковото масло върши ЧУДЕСА!

Щом кожата е суха и е загубила своята еластичност, при промяна във формата ви стриите бързо ще започнат да се появяват. Когато стриите са „пресни“, те са лилави и розови на цвят. В този етап е по-лесно да бъдат заличени, отколкото когато вече са „стари“, избледнели и прозрачни вдлъбнатини.

стрии

Шипково масло при налични стрии или като превенция

Използвайте шипково масло в борбата срещу стриите и ако сте постоянни в употребата му, ще останете изумени от ефекта. Шипковото масло е естествен хидратант за сухата, чувствителна и увредена кожа, предават от dete.bg. То не само ще хидратира кожата ви, но ще й помогне да възвърне еластичността си, както и естествения цвят. Шипковото масло намалява значително зачервяванията и изглажда неравностите.
Използвайте шипково масло и като превантивно средство срещу стрии. Това че нямате, не означава, че няма да се появят на по-нататъшен етап.
Втривайте чисто шипково масло в кожата си 2 пъти дневно, а под душа използвайте сапун или душ гел с шипково масло. Погрижете се за кожата си с този натурален продукт и стриите ще отпаднат от списъка ви с проблеми.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар