Мама мечка спаси малкото си от магистрала (ВИДЕО)

Мама мечка спаси малкото си от магистрала (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Мама мечка съвсем навреме успя да спаси малкото си мече от натоварена автомагистрала. Вижте тук хитовото видео с мецана и бебето й

Мама мечка успя съвсем навреме да спаси малкото си мече от натоварена магистрала. Малкото палаво мече е изскочило на пътното платно край природния парк на Британска Колумбия, уточняват от „Хъфингтън поуст“, цитирано от woman.hotnews.bg.
Видеото на мама мечка и малкото й, което е заснето от младежи, пътували в кола по магистралата, наброява вече над 650 хиляди гледания само след пет дни в сайта за видео споделяне youtube.

мечка

Мама мечка спаси малкото си от магистрала

На клипчето се вижда как само няколко мига преди палавото мече да продължи да пресича магистралата, мама мечка успява да го спаси и да го прибере отново в безопасност зад бариерата.
Под видеото хората, заснели го, обръщат внимание на нещо много любопитно – мама мечка сякаш първо се оглежда в едната посока, а след това и в другата, след което вдига малкото си и го скрива. Те коментират това като изумително!
Едва ли мама мечка се е огледала съзнателно като някои пешеходец. Тя е последвала инстинктите си и единствената й цел е била да спаси немирната си рожба, която е преодоляла защитата на бариерата и е успяла да се изложи на голяма опасност на натоварената автомагистрала.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар