Кристина Ричи е бременна (ПЪРВИ СНИМКИ)

Кристина Ричи е бременна (ПЪРВИ СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Актрисата Кристина Ричи е бременна с първата си рожба, а ето че в интернет пространството се появиха и първи снимки на наедрялото й коремче

Актрисата Кристина Ричи е бременна, твърдяха клюките. Сега слухът вече е официален, тъй като представител на холивудската звезда потвърди бременността за пред списание „Пийпъл“, предават от vesti.bg.
Потвърдена или не клюката за бременността на Кристина Ричи е повече от вярна, тъй като в интернет пространството се появиха и първите снимки на актрисата с наедрялото коремче.

Кристина Ричи

Кристина Ричи е бременна

34-годишната актриса вече е с доста ясно очертано коремче и потвърждението на новината за бременността с първото й дете идва даже със закъснение – че Кристина Ричи ще става мама е повече от очевидно.

Кристина Ричи

Първи снимки на бременната Кристина Ричи

Припомняме, че звездата, която още от дете ни радва в най-различни холивудски продукции, сключи брак с оператора Джеймс Хеердеген през миналата есен, след като двамата се запознаха по време на снимките на телевизионния сериал „Пам Ан“ през 2011.
Кадри на Кристина Ричи направени съвсем наскоро на Международното летище в Лос Анджелис показват, че тя и съпругът й съвсем скоро ще се радват на първата си рожба и семейството им ще се увеличи с една малка звездичка. По това, което се вижда на снимките Кристина Ричи е може би вече в 5-ия или 6-ия месец на своята бременност.
Надяваме се скоро актрисата да сподели повече подробности около бременността си и да зарадва почитателите си с новината дали ще си има малко момченце или една талантлива принцеса.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар