5 изумителни случая на раждане (СНИМКИ)

5 изумителни случая на раждане (СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

Всяко раждане е едно малко чудо за всяка жена, която го преживява, но има раждания, които действително са изумителни – ето 5 невероятни случая

Тези пет случая на раждане са повече от невероятни. Те са изумителни както за обикновените хора, така и за медиците.

* Раждането на най-малкото бебе в света – новороденото се появява на бял свят на 19 септември 2004 година. Румасия Рахман се ражда с тегло едва 230 грама и дължина 25 сантиметра. Раждането става в изключително ранен етап на бременността – 25 седмици и 6 дни, като това е причината и за размерите на новороденото.

раждане

Раждане на най-малкото бебе

* Раждане на близнаци с различен цвят на кожата – Марсия и Мили Бигс са близначки, но едва ли някои би предположил, защото двете момичета имат различен цвят на кожата и на очите. Изумителните момичета трудно могат да убедят хората, че са близначки. Но това наистина е така, като Мили е взема гените и чертите на татко си, а Марсия – на мама.

раждане

Раждане на близнаци с различен цвят на кожата

* Раждане на бяло бебе в африканско семейство – първите съмнения са, че бебето е плод на изневяра, но след като медиците провеждат редица тестове, е доказано, че биологичните родители на бялото бебе са черни. Бебето е кръстено Красотата на Бог („Nmachi“).

раждане

Раждане на бяло бебе в африканско семейство

* Раждане на осем бебета наведнъж – Надя Сюлеман успява да прикове вниманието върху себе си с необикновената си бременност. Тя зачева ин витро и ражда осем бебета наведнъж. Общо Надя Сюлеман има 14 деца.

раждане

Раждане на осем бебета наведнъж

* Раждане от „мъж“ – Томас Бийти всъщност е роден като жена, но благодарение на хирургическа операция сменя своя пол, пишат от struma.com. Той води живот на нормален мъж и дори се жени, но когато разбира, че 34 годишната му жена не може да зачене, той забременява с помощта на ин витро и износва бебето.

раждане

Раждане от „мъж“

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар