Абитуриенти не означава диваци и аборигени! (ГРОЗНИ СНИМКИ)

Абитуриенти не означава диваци и аборигени! (ГРОЗНИ СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Абитуриенти се държат като изтървани диваци в нощта на абитуриентския си бал. От тези снимки личи, че те бъркат абитуриент с абориген!

Скъпи абитуриенти, вие сте зрелостници и в момента се намирате на границата между вашето детство и съзряването. Абитуриентският бал символично прокарва линията на вашето порастване – след навършване на пълнолетие и завършване на средното си образование, вие сте готови да поеме живота си в свои собствени ръце.
Скъпи абитуриенти, след завършване вие поемате по своя собствен път, започвайки висшето си образование или работа, често напускайки дома на родителите си.
Но едно не разбираме, защо вместо да демонстрирате класа и стил на абитуриентския си бал, доказвайки, че наистина сте съзрели, вие се държите като изтървани диваци, които сякаш досега са били държани вързани на синджир?
Абитуриенти, вие сте зрелостници, а не аборигени! Не бъркайте двете думи, въпреки че може и да звучат доста еднакво на някои от вас.
Доста пъти сме коментирали тоалетите и роклите на абитуриентките. Този път няма да поставяме акцент върху тях, а върху поведението на абитуриентите. Това смятаме да направим с помощта на няколко снимки, които доста цветно обрисуват неприемливото поведение на голяма част от завършващите. Вижте как вместо симпатични лица и усмивки на много от кадрите се виждат зяпнали, озъбени, крещящи и дори страшни физиономии. Снимките показват и колко грозно наконтените момичета се наливат с алкохол по средата на улиците направо от шишетата. А много абитуриенти се излагат с инфантилния и абсурден избор на возило за специалния случай, а именно товарни колички или такива за пазаруване.
Ние ви предлагаме тези грозни кадри, а коментарите очакваме от вас!

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар